Få og enkle ingredienser gav intens smagsoplevelse – selvom udseendet ikke var til topkarakter: Ole Troelsø giver sig i kast med en af verdens ældste retter

Postejen er ikke bare en gammeldags spise. I gastronomisk sammenhæng er den nærmest forhistorisk, viser en 4000 år gammel opskrift fra Mesopotamien

OLE_7341.jpg
Efter en hel dags arbejde i køkkenet, endte Ole Troelsøs tærteforsøg sådan her. Foto: Ole Troelsø
Generelt
Eksklusivt for kunder
14. apr 2021 KL.13:00
Jeg vidste godt, at postejen er en gammel genre, og at man allerede i det gamle Rom svøbte kød i brød. Men ligesom Wikipedia troede jeg, at postejen som sådan først kom på banen i middelalderen.Men...

Læs denne artikel
- og alle andre på borsen.dk

Prøv Børsen i en måned for kun

99 kr.

  • Fuld adgang til borsen.dk
  • E-avisen kl. 21 hver dag
  • Aktiekurser i realtid
  • Børsen Weekend i postkassen hver fredag
  • Følg dine investeringer med porteføljer og overvågninger

Abonnementet forsætter automatisk til 599 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige til udløb af den forudbetalte periode.